Besøgstal: 

Forside Kontakt Nyhedsbrev Send til en ven Startside


Klik her!

For jobsøger

Vejledning
Afmeld jobsøgning
Ledige stilling
Særskilte stillinger
For arbejdsgiver
Vejledning
Afmeld stilling
Ledige jobsøger
Information
Nyheder
Profilanalyse
Coach & Teambuild
Firma profil
Priser/betingelser
Nyttige links

Mellemrum
Mellemrum
Ledige kandidater, som søger driftsleder/direktør stillinger i Øst- og Central-europa - Præsentation og information

 

Landbrugets Jobservice kan tilbyde ledige kandidater, som søger driftsleder/direktør stillinger i Øst –og Central-europa.

Landbrugets Jobservice tilbyder kandidater, som søger job indenfor både plantebrug, svinebrug og kvægbrug samt stillinger som Direktør for hele selskaber.

Rekrutteringen vil foregå ved interview og test, heriblandt personprofilanalyse. Der vil blive udarbejdet et udførligt CV på jobsøgere samt disses referencer vil blive undersøgt og analyseret.

Det er vigtigt at understrege, at det at ansætte en driftsleder/direktør i Øst –og Central-europa IKKE er det samme som at ansætte en driftsleder i Danmark. En seriøs kandidat til sådanne stillinger, skal nøje have overvejet muligheder og konsekvenser ved at bosætte sig i et andet land. Ligesom det er vigtigt at kandidaten har sit ”bagland” afklaret og i orden.

Kandidaten skal ligeledes være åben for at ville tilpasse sig nye skikke og kulturer og det er væsentligt at man er god til sprog i både tale og skrift ( minimum engelsk), og at er indstillet på at lære nye sprog.

Derfor tilbyder Landbrugets Jobservice at forestå rekruttering af kompetente kandidater, som efter en grundig og nøje udvælgelse med personligt interview og test bl.a. ved brug af personprofilanalyse, rolleanalyse og jobforventningsprofil.

Desuden vil der blive udarbejdet et udførligt CV på aktuelle kandidater og disses referencer vil blive undersøgt og analyseret. Grundet Landbrugets Jobservice`s store kendskab til både kandidater og arbejdsgivere kan vi ”headhunte”  netop den kandidat som matcher stillingen, både fagligt og personligt.

Kontakt os på telefon og få en uforpligtende snak eller send os en e-mail.

Se også

 

Kontakt os
Har du spørgsmål, ønsker eller vil du gerne kontaktes af en af Landbrugets Jobservices konsulenter så klik her.

 

 

Mellemrum
Mellemrum

        Landbrugets Jobservice ApS • Stilledalsvejs 3, Haagerup • DK-5600 Faaborg • CVR 35 41 43 55 • Telefon: +45 62 80 00 91 • Fax: +45 62 80 00 94 • E-post