Mellemrum

Besøgstal: 

Forside Kontakt Nyhedsbrev Send til en ven Startside


Klik her!

For jobsøger

Vejledning
Afmeld jobsøgning
Ledige stilling
Særskilte stillinger
For arbejdsgiver
Vejledning
Afmeld stilling
Ledige jobsøger
Information
Nyheder
Profilanalyse
Coach & Teambuild
Firma profil
Priser/betingelser
Nyttige links

Mellemrum
Mellemrum
Vejledning for jobsøger
Uanset om du er ny eller gammel jobsøger hos os, skal du bare ringe os op på telefonnummer 62 8000 91. Så får vi lige en snak om dine ønsker og muligheder vedr. nyt job

 

Har du fået nyt job?
For jobsøgere gælder det, at man ved optagelse i vores kartotek samtidig forpligter sig til omgående at meddele os, når man har fået job, og hos hvem. Du kan meddele Landbrugets Jobservice at du har fået job her.

 

Trainee ophold i udlandet

At rejse er at leve.

Oplev udlandet, kom ud og stå på egne ben og tag derved et stort skridt i din videre karriere.

Opfyld dine drømme, rejs ud og få uforglemmelige oplevelser for resten af livet. Du bliver en del af et fremmed samfund og en anden kultur, og du vil herved få et udvidet forståelse for andre mennesker. Desuden vil du lære sprog og vil samlet set få en ballast, som vil gerne dig resten af dit liv.

Landbrugets Jobservice kan tilbyde danske landbrugsmedarbejdere ophold på landbrug efter eget ønske i U.S.A. og i Canada.

Der er landbrug med planteavl, malkekvæg, kødkvæg samt svineproduktion.

Ansøgere vil komme til en individuel samtale hos Landbrugets Jobservice, og vil blive udvalgt, hvis de opfylder kravene til den pågældende stilling. Vi vil sammen finde det rigtige job for netop dig og i fællesskab udarbejde de nødvendige dokumenter vedrørende visa, forsikring m.v.

Der vil være tilknyttet en landbrugsskole og en kontaktperson i dit værtsland, som vil garantere dig et godt og udbytterigt ophold under sikre og ordnede forhold.

Ved ankomst til værtslandet vil du begynde på et introduktions-seminar, hvor du vil møde andre trainees og få alt relevant information omkring dit ophold. Desuden vil du få besøg at en kontaktperson ude på din farm, således at man sikrer, at du er i helt trygge omgivelser, og da værtsfamilierne er nøje udvalgt, er vi sikre på at de bedst mulige forudsætninger er til stede, for at du kan få det bedst mulige ophold i udlandet.

Du skal være mellem 21 år og 30 år samt have en relevant landbrugsbaggrund, kørekort til bil og en ren straffeattest.

Da dette kun er en afdeling af Landbrugets Jobservice tilbud, kan vi tilbyde markedets med garanti laveste priser.

Kontakt os for yderlig information.

 

 
Kontakt

Har du spørgsmål, kommentar eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os her.

 

Mellemrum

        Landbrugets Jobservice ApS • Stilledalsvejs 3, Haagerup • DK-5600 Faaborg • CVR 35 41 43 55 • Telefon: +45 62 80 00 91 • Fax: +45 62 80 00 94 • E-post