Besøgstal: 

Forside Kontakt Nyhedsbrev Send til en ven Startside


Klik her!

For jobsøger

Vejledning
Afmeld jobsøgning
Ledige stilling
Særskilte stillinger
For arbejdsgiver
Vejledning
Afmeld stilling
Ledige jobsøger
Information
Nyheder
Profilanalyse
Coach & Teambuild
Firma profil
Priser/betingelser
Nyttige links

Mellemrum
Mellemrum

Beslutningsgrundlaget omkring de menneskelige ressourcer.

Landbrugets Jobservice er autoriseret til at benytte konceptet Rekruttering  til at rekruttere medarbejdere. Ved en rekrutteringsproces udarbejdes der personprofil-analyse af arbejdsgiver og rolle-analyse af profilen på den medarbejder, som arbejdsgiver ønsker ansat. Dernæst bliver der annonceret efter kandidater med den profil, som rolle-analysen beskriver, og hvor disse så bliver interviewet og relevante kandidater vil dernæst blive inviteret til 1. runde samtale hos Landbrugets Jobservice, hvor der ligeledes vil blive udarbejdet personprofil-analyse på den enkelte.

Opfylder kandidaterne kravene til stillingen og profilen, vil disse kandidater fortsætte til arbejdsgiver, hvor der vil finde jobsamtale sted, efter at arbejdsgiver og Landbrugets Jobservice har afholdt et telefon-møde om aktuelle emner, således at arbejdsgiveren har alt tilgængeligt information omkring jobsøger, såvel faktuelt som menneskeligt.

Det er vigtigt at understrege, at det er arbejdsgiver og kun arbejdsgiver, som træffer den endelige beslutning, om hvilken kandidat, man ønsker at ansætte, da ”kemi”  o.l. mellem mennesker er individuelt.

 

Da dette område ikke er nyt for Landbrugets Jobservice, har vi en god erfaring med dette koncept, og er i stand til at rekruttere kompetente kandidater. For yderlig information klik her.

 

Hvorfor benytte dette koncept?

 

Medarbejderne er grundlaget for et landbrugs eller virksomheds succes. Det er essentielt at tiltrække og udvælge kompetencer, der er nødvendige for at virksomheden fungerer optimalt og når sine mål. Konkurrenceevnen stiger, når de opbyggede kompetencer fastholdes i virksomheden og personaleomsætningen reduceres.

 

En vellykket rekruttering betyder, at både medarbejderen og landbruget/virksomheden er glade og lykkelige sammen i en længere periode. Det er derfor vigtigt at få afdækket, hvad der skal til for at løse en given opgave, og derved få besat en given stilling med det rigtige match, så de rigtige personer bliver ansat i de rigtige stillinger.

Målet er at afdække landmandens/virksomhedens behov og jobsøgerens personlige kompetencer, så at man afstemmer forventninger mellem landmanden/virksomheden og jobsøger. Derved kan man gennem menneskelig insigt matche de bedst egnede menneskelige ressourcer til en given stilling.

Effektiv personlig udvikling.

Landbrugets Jobservice er autoriseret til at benytte konceptet Coaching, til at coache arbejdsgivere og ansatte med det fælles mål, at opnå en synergi-effekt for alle parter. I en coachingsproces opstiller og beskriver man ønsker og behov og ved at sammenholde disse med det enkelte individs personprofil fremkommer et godt værktøj til at forme den videre udvikling for såvel arbejdsgiver som arbejdstager. Når man som arbejdsgiver kender den enkelte medarbejders profil / ønsker / behov har man alle forudsætninger for at være en god sparringpartner for alle medarbejdere uanset profil / ønsker / behov.

Da dette område ikke er nyt for Landbrugets Jobservice, har vi en god erfaring med dette koncept samt gode samarbejdspartnere på området.

Hvorfor benytte dette koncept?

Samfundet ændrer karakter og udseende hurtigere en nogensinde. Dette stiller store krav til det enkelte individs tilpasningsevne. En sådan tilpasningsevne, er i høj grad afhængig af, at individiet lærer og tilegner sig viden på andre og hurtigere måder en tidligere. Coaching er en sådan effektiv læringsmetode, der hjælper individet til at udvikle sig via interaktion med en coach.

Filosofien bag coaching tager udgangspunkt i forstillingen om, at det enkelte individ lærer bedre og hurtigere ved selv at tage ansvar og ejerskab for henholdsvis egne handlinger og egne præstationsmål. Belønningen er den tilfredsstillelse individet får gennem forbedrede resultater, samt lysten til videre læring.

Coaching kan defineres som en proces, som hjælper individet med at frigøre sit eget potentiale og dermed maksimere egne præstationer. Herved kan man håndtere mellemmenneskelige relationer og sikre optimerede resultater gennem læring.

 

 
Kontakt os
Har du spørgsmål, kommentar eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os her.
 
Eksempel på sagsforløb
For at se eksempel på sagsforløb med rekruttering via personprofiler klik her.

 

Mellemrum

        Landbrugets Jobservice ApS • Stilledalsvejs 3, Haagerup • DK-5600 Faaborg • CVR 35 41 43 55 • Telefon: +45 62 80 00 91 • Fax: +45 62 80 00 94 • E-post